Schoonmaakster Kaatsheuvel

Regel alles direct met jouw schoonmaakster uit Kaatsheuvel

Zo gemakkelijk is het:

1. Kies
1. Kies
Chat online met klanten of hulpen naar jouw keuze
2. Spreek af
2. Spreek af
Maak samen afspraken over de taken, tijden en prijs.
3. Succes!
3. Succes!
Alles is geregeld. Succes en geef elkaar een review!

Vragen aan schoonmaakster.nl

Als schoonmaakster betaal je niets. We vinden het juist leuk dat jij je aanmeldt op onze site. Enkel als klant betaal je eenmalig een kleine bedrag voor volledige toegang tot hulpen in jouw buurt in Kaatsheuvel. Ook laten we het weten als er een nieuwe schoonmaakster of klant is die past bij jouw wensen.
Ja, als klant en schoonmaakster maken jullie samen afspraken over de werkzaamheden, tijden, het uurtarief en hoe dit dan betaald wordt.
Je zit nergens aan vast. Als schoonmaakster betaal je niets en als klant enkel een klein bedrag voor toegang tot geverifieerde en geschikte schoonmaaklsters uit jouw buurt. Al het overige laten we graag aan jou over. Daarnaast houdt de site in de gaten of oproepjes en advertenties actueel zijn en kan je met reviews elkaar beoordelen.
Domestic help

Over schoonmaakster

Toen we de site maakte wilden we dat deze handig en gemakkelijk zou zijn. Ook moest deze zo goedkoop mogelijk worden en jou als klant en schoonmaakster volledig vrij laten. Dat is wat we gemaakt hebben waardoor het nu het snelst groeiende platform van Kaatsheuvel is.
Klanten en schoonmaaksters in Kaatsheuvel