Onbeperkt chatten met hulpen: deze maand éénmalig 19,95
Juan Pescador
Vraag en aanbod schoonmaaksters

Vind nu jouw Schoonmaakster in Capelle aan den IJssel

Kostenloos bekijk je profielen van schoonmaaksters uit Capelle aan den IJssel, maak je met een paar klikken een eigen advertentie en blijf je op de hoogte van nieuwe aanmeldingen. Als jij wilt chatten met schoonmaaksters betaal je éénmalig het gemiddelde uurtarief (15-20).
7.0/10
Bekijk alle reviews
Zo werkt het

Makkelijker kan haast niet

Kies je hulp
Kies je hulp
Chat online met hulpen van jouw keuze
Maak afspraken
Maak afspraken
Maak samen met je hulp afspraken over de taken, tijden en prijs
Alles is geregeld
Alles is geregeld
Succes met je nieuwe hulp en geef een review!
Schoonmaker in Capelle aan den IJssel gezocht?
Zó gevonden

Vragen aan schoonmaakster.nl

Als schoonmaakster betaal je niets. We vinden het juist leuk dat jij je aanmeldt op onze site. Enkel als klant betaal je eenmalig een kleine bedrag voor volledige toegang tot hulpen in jouw buurt in Capelle aan den IJssel. Ook laten we het weten als er een nieuwe schoonmaakster of klant is die past bij jouw wensen.
Ja, als klant en schoonmaakster maken jullie samen afspraken over de werkzaamheden, tijden, het uurtarief en hoe dit dan betaald wordt.
Je zit nergens aan vast. Als schoonmaakster betaal je niets en als klant enkel een klein bedrag voor toegang tot geverifieerde en geschikte schoonmaaklsters uit jouw buurt. Al het overige laten we graag aan jou over. Daarnaast houdt de site in de gaten of oproepjes en advertenties actueel zijn en kan je met reviews elkaar beoordelen.
Schoonmaakster gezocht in Capelle aan den IJssel vind deze gemakkelijk op dit online platform.

Over schoonmaakster

Toen we de site maakte wilden we dat deze handig en gemakkelijk zou zijn. Ook moest deze zo goedkoop mogelijk worden en jou als klant en schoonmaakster volledig vrij laten. Dat is wat we gemaakt hebben waardoor het nu het snelst groeiende platform van Capelle aan den IJssel is.
Klanten en schoonmaaksters in Capelle aan den IJssel